Wat kost het ontwerpen van een huisstijl

Wat kost het ontwerpen van een huisstijl

Wat kost het ontwerpen van een huisstijl?

Een huisstijl is alles waarmee jij je bedrijf naar buiten toe presenteert. Hierbij kan je denken aan visitekaartjes, je logo, briefpapier, enveloppen, maar het kan ook doorgevoerd worden op je website.

Dat je hier goed over na moet denken mag duidelijk zijn, want het is wel de eerste indruk die je maakt bij potentiële klanten.

Zomaar iets aan rommelen is dan ook af te raden. Je huisstijl laten ontwerpen kan zeker van positieve invloed zijn op de uitstraling van je bedrijf.

Dat hier een prijskaartje aanhangt zal duidelijk zijn.

Lees in dit artikel waar je je aan kan verwachten qua prijs.

Wat kost een ontwerper?

Een huisstijl ontwerper inhuren om jouw huisstijl te laten ontwerpen neemt een kostenpost met zich mee.

Weten hoeveel je kwijt bent valt niet altijd mee.

Veel ontwerpers schermen met termen als maatwerk (en zijn dan vaak de ontwerpers uit de duurdere categorie) of juist dat ze goedkoop zijn.

Maar wat is goedkoop en hoe hoog liggen de prijzen als ze het over maatwerk hebben?

Grofweg kan je ervan uit gaan dat prijzen schommelen tussen 500 en 1500 euro, afhankelijk van je exact wilt laten maken.

Maatwerk

Jouw budget is toereikend en je wilt het graag in 1 keer goed doen.

Dat is ook slim, want alles weer om moeten zetten naar een ander ontwerp kost niet alleen nog meer geld, maar je bent ook meteen je herkenningspunt kwijt waar mensen jou op vinden.

En dat kan eveneens vervelend zijn.

Een ervaren ontwerper, die precies weet hoe hij jouw wensen kan omzetten in de praktijk én jou kan voorzien van adviezen hierin, is altijd zijn geld waard.

Een huisstijl is 1 ding, maar daarmee is je brochure of website immers nog niet gevuld met tekst!

Wil jij een logo laten maken?

Contacteer mij dan vrijblijvend. Ik beantwoord met plezier al je vragen.

Mijn werkwijze?

  1. We bespreken je wensen via mail, telefoon of tijdens een video meeting. Ik luister naar het verhaal van je bedrijf en samen ontwerpen we een logo dat een positieve impact heeft op je doelgroep. Je krijgt vervolgens een prijsofferte op maat.
  2. Zodra je mijn prijsvoorstel bevestigd, ga ik aan het werk voor jou. Meestal ontvang je binnen 10 werkdagen de eerste concepten waar je je favoriet ontwerp uit mag kiezen. Dit design wordt vervolgens van A tot Z afgewerkt.
  3. Na je definitieve akkoord, maak ik de logo bestanden aan (EPS, SVG, PDF, JPG, PNG, …). Na betaling van de factuur is het logo jouw eigendom en ontvang je alle bestanden.

Wil je naast een logo ook nog andere zaken laten ontwerpen zoals een visitekaartje, brochure, flyer, folder of ander grafisch design?

Ik sta klaar om je ook daar met plezier mee verder te helpen.

Voor wie werk ik?

Omdat ik 3-talig ben (Nederlands, Frans en Engels) en ik steeds vanop afstand werk, werk ik voor zakelijke klanten in BelgiëNederland en Luxemburg.