Een duidelijke visuele idenditeit is onontbeerlijk voor iedere zaak.

LOGO 
Huisstijl

Met veel passie staat MdesignStudio u bij bij het ontwikkelen van uw logo en huisstijl.

Een sterk logo is onontbeerlijk om een eerste goede indruk te maken. Het is namelijk het gezicht van je zaak waardoor je altijd en overal herkenbaar blijft en het verschil maakt tussen u en uw concurrent.

We bieden je standaard 3 varianten aan waaruit je mag kiezen. Eens je keuze gemaakt is, gaan wij deze tot in het detail klaarzetten voor jouw. In de prijs, zijn 4 rondes aanpassingen inbegrepen.

Wij zorgen ervoor dat alle visuele elementen één coherent verhaal vertellen.

DRUKWERK
Grafisch design

In dit digitale tijdperk is het gemakkelijk om te denken dat we de kracht van offline communicatie moeten vergeten. Maar grafisch design nog steeds een zeer belangrijk onderdeel van het bedrijfsleven.

Powerpoint presentaties, flyers, brochures, visitekaartjes en andere grafische ontwerpen worden voor veel doeleinden gebruikt.

Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om een nieuw product of dienst te promoten die nog niet is uitgebracht. Ze kunnen ook worden gebruikt om de klant te herinneren aan de diensten of producten van het bedrijf.

Daarnaast kan je bij mij ook terecht voor desktop publishing zoals paginaontwerp en lay-out ontwerp voor desktop- en digitale publicaties van boeken en brochures tot digitale tijdschriften, PDF’s vormgeven en meer …

WEBDESIGN
WordPress

Als je een website wilt maken, kan je dit best aanpakken met een duidelijk plan. Hoe beter je plan is, hoe mooier je website tot zijn recht zal komen.

Bij Mdesignstudio maken we een grafisch ontwerp op maat voor je website. We kunnen je homepage ontwikkelen of je hele website.

Om het grafisch ontwerp van je website om te zetten in een responsief webdesign gebruiken we WordPress.

Natuurlijk kan je ons ontwerp ook aan je eigen developer geven die het dan voor jou kan omzetten naar een website.