Professioneel logo laten maken

GRATIS OFFERTE | CONTACTEER ONS VRIJBLIJVEND

LOGO ONTWERP 
Hoeft niet duur te zijn

Een sterk logo is onontbeerlijk om een eerste goede indruk te maken. Het is namelijk het gezicht van je zaak waardoor je altijd en overal herkenbaar blijft en het verschil maakt tussen u en uw concurrent.

We bieden je standaard 3 varianten aan waaruit je mag kiezen. Eens je keuze gemaakt is, gaan wij deze tot in het detail klaarzetten voor jouw.

LOGO DESIGN
100% tevredenheid

Als grafisch designer ben ik dagelijks bezig om beeld, kleur en inhoud tot een mooi en duidelijk geheel vorm te geven. Wil je graag een professioneel logo laten vormgeven? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Wij werken zowel voor starters, zelfstandigen en KMO’s.

Ik luister naar het verhaal van je bedrijf en samen ontwerpen we een logo dat een positieve impact heeft op je doelgroep.

LOGO MAKEN
Onze werkwijze

  1. We bespreken je wensen via mail, telefoon of tijdens een video meeting. Je krijgt vervolgens een prijsofferte op maat.
  2. Zodra je mijn prijsvoorstel bevestigd, ga ik aan het werk voor jou. Meestal ontvang je binnen 10 werkdagen de eerste concepten waar je je favoriet ontwerp uit mag kiezen. Dit design wordt vervolgens van A tot Z afgewerkt.
  3. Na je definitieve akkoord, maak ik de logo bestanden aan (EPS, SVG, PDF, JPG, PNG, …). Na betaling van de factuur is het logo jouw eigendom en ontvang je alle bestanden.

Wil je naast een logo ook nog andere zaken laten ontwerpen zoals een visitekaartje, brochure, flyer, folder of ander grafisch design?

Ik sta klaar om je ook daar met plezier mee verder te helpen.

Contact

MDesignStudio

Heb je vragen?

Logo laten maken

Mona

Als je vragen hebt, graag een project wilt bespreken of een prijs wenst op te vragen, aarzel dan zeker niet om vrijblijvend contact op te nemen.

Telefoon

Je kan mij bellen op +32 (0)486 67 00 30.

E-mail

Je kan mij uiteraard ook per mail contacteren via info@mdesignstudio.be.

WhatsApp

We zijn ook steeds bereikbaar WhatsApp als je graag via chat wilt communiceren.

Ik help je graag verder.

[contact-form-7 id=”12″]