Grafisch vormgever en fotograaf onder één dak voor al jouw gelegenheden.

FOTOGRAFIE
Fashion & Corporate

De kracht van fotografie is onmiskenbaar. Het heeft de kracht om een merk te maken of te breken. Het kan worden gebruikt om uw producten te laten zien, prachtige portretten te maken of uw kleding te verkopen.

Bedrijfsfotografie: bij bedrijfsfotografie draait alles om het maken van de best mogelijke foto’s van uw kantoor, medewerkers, faciliteiten, event of seminarie. Bij dit soort fotografie gaat het erom te laten zien waar je goed in bent en je bedrijf in het best mogelijke licht te zetten.

Productfotografie: productfotografie wordt meestal gebruikt door bedrijven die hun producten op hun website of in offline communicatie willen etaleren. Hier draait het erom producten vast te leggen vanuit de perfecte hoek en belichting.

Portretfotografie: portretfotografie is een vorm van fotografie waarbij het hoofdonderwerp het gezicht van een persoon is. Het kan worden gebruikt voor zowel commerciële als artistieke doeleinden.

Modefotografie: jouw foto’s moeten je kledij verkopen. Hierbij draait het erom een esthetiek vast te leggen die emotie oproept door middel van licht en compositie.

FOTOBEWERKING
Photoshop

Fotobewerking is een zeer belangrijk onderdeel van fotografie. Het gaat niet alleen om het maken van foto’s, maar ook om het postproductiewerk dat erin komt kijken.

Zelfs als je je uiterste best doet om het moment vast te leggen zoals het is, is nabewerking bijna altijd nodig. Niet alleen om iets of iemand aantrekkelijker te maken, maar ook omdat de momentopname niet in ideaal omstandigheden was. Bij het fotograferen van kleding heb je bijvoorbeeld te maken met plooien en kreukels. Bij portretfotografie is het fijn om wallen, rimpels of puistjes weg te werken. Als je een product zoals bv. juwelen fotografeert, is het mooier als de reflectie verwijderd wordt.

Photoshop wordt al jaren gebruikt om foto’s te bewerken en te retoucheren. Het is een zeer krachtige tool met veel functies. We kunnen foto’s bijsnijden, vergroten/verkleinen, verwijderen van rode ogen, corrigeren van belichting of kleurbalans, verwijderen van ongewenste objecten uit foto’s, …

In het kader van fotografie opdrachten bieden we beeldbewerking mee aan, maar ook als je nood hebt aan professionele beeldbewerking kan je ons hiervoor contacteren.